Tánctáborok

A tánccsoportok visszatérő vendégeink. A tánctáborok résztvevői alkotják egyik legfontosabb célcsoportunkat, számukra ideális helyszínt és minden szükséges szolgáltatást biztosítani tudunk. Tánccsoportok, klubok és egyesületek részére is kitűnő helyszínt és profi edzési körülményeket kínál táborunk. A táncosok részére speciális sportolói menü összeállítására és elkészítésére is lehetőség van.

Üdülőnkben 2 db parkettás 220 m 2 -es és 260 m 2 -es nagyterem található, melyek kiválóan alkalmasak kis- és nagycsoportos tréningek, próbák szervezésére, parkettaigényes edzések társastánc, néptánc, balett próbák tartására. Mindkét teremben egész falat beborító tükör található.

Vendégeink részére ingyen igénybe vehető szolgáltatások:

Strandröplabda- és strandfoci pálya, szabadtéri grillező, kiépített bográcsos hely, rúgófal, pingpong-asztalok és felszerelés, kosárlabda palánk, lengőteke, valamint egyéb játékok is vendégeink rendelkezésére állnak.

A foglalkozások, próbák és edzések közötti időben a környék kulturális és természeti látnivalói közül válogathatnak vendégeink.

Strand!

A Zsóry Zsibongó közvetlen szomszédságában fekszik a frissen felújított Zsóry Gyógy- és Strandfürdő. A fürdő meleg termálvize remek lazítási, nyújtási lehetőséget kínál az aktív mozgásban igénybe vett, megfáradt izmoknak. A meleg vízben a bőr erei kitágulnak, fokozódik a szövetek oxigénellátása, csökken az izomtónus, ezáltal a meleg fürdő izomlazító, fájdalomcsillapító hatású, és kedvezően befolyásolja az idült gyulladásos folyamatokat is. A gyógyvíz iontartalma jótékonyan hat sportsérülések esetén is, elősegíti a gyógyulást, fokozza a szervezet ellenálló-képességét, élénkítő és általános erősítő hatása van.